Selasa, 26 Agustus 2014

gar eller ens få länk

Med intåget av Internet, har vi sett en explosion av företag på nätet. Du kan äga en off line företag och vill ta det på nätet. Den grundläggande principen för online-och off line företag är densamma. Du hör historier om människor som gör det stora hela tiden på internet. Ta alltid dessa berättelser med en nypa salt, och vara beredd att arbeta hårt och sätta i den insats som krävs för att göra din online-verksamhet framgångsrik.

Det finns vissa fördelar med en online-verksamhet, en av dem är de många möjligheter till marknadsföring. Det finns flera verktyg som hjälper på internet marknadsföring, inklusive naturlig SEO eller naturlig sökmotoroptimering. Inte alla av dem behöver massor av pengar, så du behöver inte oroa dig på den fronten. Några av dessa verktyg är lätt tillgängliga och definitivt bättre än många off line affärer marknadsföringsverktyg.

Naturlig SEO är inget annat än naturliga metoder som används för marknadsföring mot de sponsrade eller köpta metoder. Naturlig SEO är i huvudsak av två slag, off page SEO och på sidan SEO.

Den minst viktiga av de två naturliga SEO-tekniker är på sidan naturlig SEO, det är bara den grundläggande typ av SEO utförs på själva webbsidan. Här måste webbplatsen ägaren att ta hand om optimera titel, sökord, innehåll och beskrivning, se till att när sökmotorerna kontrollerar webbsidan, de är övertygade om att de sökord som är relevanta med innehåll som i webbsidan .

Ju viktigare naturliga SEO metod är off page SEO, som utförs på någon annan region än webbsidan. Ett av sätten att off sida naturlig SEO är inkommande länkar till webbsidan från sidor som har liknande sökord relaterade till den nisch av din webbplats. När sökmotorer ser flera sådana inkommande länkar från olika platser i samma nisch och relevanta sökord, de antar att din webbsida är att bli sedd av andra webbplatser som en utmanare till de särskilda sökord.

De naturliga SEO metoder kostar inga pengar, oavsett om det är att skicka in artiklar till olika kataloger eller lägga upp på bloggar eller ens få länkar tillbaka från andra webbplatser, till skillnad från andra metoder för SEO som t.ex. betala per klick, vilket är betald trafik. Betald trafik är begränsad till vad du betalar för. Så fort ditt konto är slut på pengar, du PPC annonser stopp och därmed stoppar trafiken, till skillnad från naturliga SEO som fortsätter att arbeta.

Många är av den felaktiga föreställningen att bara betala för SEO få dem resultaten och de kommer inte att behöva arbeta med att optimera deras webbplats. SEO-experter tror att betald reklam är bara inte tillräckligt. Bara för att du har betalat för det, betyder det inte att denna typ av marknadsföring kommer att ta hand om dina behov.

Det viktigaste är att om du spenderar pengar för betald reklam, kanske du inte har en webbplats som är sökmotoroptimerad. Hela syftet med SEO är att kunna hitta metoder för naturlig SEO som hjälper din webbplats att rankas högt i sökmotorerna.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar